Има ли причина българския потребител да предпочита хоризонтални щори?

Щори или завеси? Какви са предимствата и недостатъците на двата типа слънцезащита? Кои се предлагат на по-ниска цена? Сигурно още въпроси си задавате, когато се налага да предприемете действие, свързано с ремонта на дома, който е в разгара си. А наистина се оказва, че като завършващ детайл е задължително да помислим по-отрано за това как да изглеждат прозорците ни и дали ще успеем да си осигурим ефективна защита то слънчевите лъчи и любопитните съседи.  Ако не ви се занимава с обстойно и детайлно проучване днес ще ви представим едно доста добро и изгодно като решение предложение. Става въпрос за хоризонталните щори, които не само са доста елегантни, чистят се лесно, но и цената им е интересна за онези от вас, на които не им се харчат много пари за подобни продукти.щори

За хоризонтални щори цени, които да отговорят на вашите нужди и финансови възможности се обърнете към Кипро. Производителя е доста гъвкав като предложения и определено има с какво да провокира интереса ви. Днес клиентите традиционно искат не само високо качество, но и цена максимално достъпна. Ето защо не си губете времето с разни завеси, корнизи и всякакви други продукти, а директно изразете желание да ви бъде направена оферта за хоризонтални щори.

В какво обаче се състои предимството на този модел хоризонтални щори? Само цената ли е провокираща интереса ни? Всъщност не! Има редица други причини, които с е оказват решаващи за нашия избор. както вече вметнахме няколко реда по-горе от нашата публикация домакините имат сериозно основание да изберат именно хоризонталните щори. Те са доста лесни за поддръжка. Освен това ламелите, от които се изработват имат антистатично покритие, което пък от своя страна не позволява натрупването на прах и други нечистотии. Така, че дори само веднъж годишно е достатъчно да обръщате внимание на хоризонталните си щори за да бъдат те винаги в перфектно състояние.

Не само поддръжката са предпоставка да обърнете поглед към това предложение на Кипро. На практика ламелните хоризонтални щори се предлагат в невероятни цветови комбинации, което пък е предпоставка за това те да паснат идеално и във вашия интериор. Доставете си съвършена атмосфера и приятно усещане и вземете нещата в свои ръце. Казваме го не случайно,защото хоризонталните щори освен практични и функционални са и супер лесни за манипулиране. Можете да ги настройвате така, че наистина да пропускат толкова светлина колкото желаете. Изберете Кипро и се запознайте с най-ниските цени, на най-качествените на пазара хоризонтални щори на българския пазар.