Видове стъклокерамични плотове

Котлоните в кухнята през последните години се превърнаха в истински произведения на изкуството, съчетаващи в себе си елегантност и висока технологичност. Едва ли баба ви е предполагала, че вие ще готвите върху стъкло, а времето за готовност на храната ще е буквално за минути. Но ето, че съвременното домакинство може да се възползва от шанса, който производителите му предлагат за да оборудва своята кухня така, че тя да е не само визуално съвършена, но и да е изключително практична и супер функционална. Стъклокерамични котлони Арена са доказателства, че и вие на символична цена можете да си доставите удоволствието да боравите при ежедневните си домакински задължения с такива иновативни уреди.

Класификация на предложенията

Арена представя на фокус едни от най-добрите идеи за стъклокерамични плотове. Разграничаването на тези уреди се фокусира върху:

Комбиниран стъклокерамичен плот за вграждане
  • Размер на стъклокерамиката – избира се в зависимост от големината на работната площ, която можете да използвате в кухнята;
  • Брой на нагреваемите зони – една, две, три, четири или повече като има опция за такива с разширяеми зони;
  • Дебелина на стъклокерамиката – има значение относно издръжливостта на материала;
  • Марка и модел на плота – водещите производители по принцип предлагат по-дълга гаранция за качество, което не е без значение за клиента;
  • Цвят на плота – бял, черен или друг цвят, който да пасне на изискванията за кухненска концепция;
  • Начин на управление – механично или сензорно;
  • С вграден аспиратор или без такава екстра;
  • Стойност на офертата – какъв е бюджета, който можете да отделите за такъв уред.

От Арена разполагат с интересни предложения за своите клиенти. Въпрос на подбиране на изделието, което напълно би ви удовлетворило е към кой от моделите стъклокерамични плотове бихте се ориентирали. Запознайте се с техническите детайли и инвестирайте в уред, който да ви служи безотказно години наред. От Арена гарантират качество на оптимално достъпни цени.