Как лесно и бързо да купите употребяван автомобил от автосалон в Германия?

Масово автокъщите у нас доставят употребявани коли от страни като франция, Германия, Италия. Причините за това са повече от ясни и високия стандарт на живот на гражданите на тези европейски държави е повод те често да сменят автопарка си с по-нов и екологичен. Статистиката у нас пък е доста тревожна, тъй като анализатори алармират, че автомобилите, които се внасят в страната са едни от най-големите замърсители на въздуха. Това от своя страна се оказва и основна причина да има такъв висок ръст на респираторните заболявания в страната. Несъмнено няма как да си позволим чисто нов автомобил, тъй като на първо място цената им 4-5 пъти по-висока от употребяваните. Но пък винаги имаме алтернативни варианти като правим покупка на употребявана кола, но със спецификации, които не само да са ниски замърсяващи фактори, но същевременно с това и да е на цена по джоба ни.

Изключително многообразно е предлагането на автомобили внос у нас. Много са автокъщите и автосалоните, които ежедневно бълват употребявани превозни средства с различен произход и техническо състояние. Няма как да бъдат избегнати тези моменти, но пък е добре самите ние като купувачи да си дадем ясна сметка за това какво плащаме и какво получаваме. Търговските трикове, които прилагат нашите автотърговци определено целят да ощетят българския купувач. В това е една и от причините много от желаещите да си купят употребяван автомобил да обърнат внимание към автосалоните в Германия и други европейски страни като идеята е да си вземат кола от първоизточника, а не да минават през търговско оскъпяване. А комисионните, които си слагат автокъщите у нас варират от 1500 до 5000 лева на автомобил в зависимост от неговата марка, модел и техническо състояние.кола внос

За да предложи най-доброто на своите клиенти обаче един от най-добрите и ползващи се с висока репутация у нас автосалони Капитол дава невероятен шанс на своите потенциални купувачи. Фирмата отвори врати на най новия в Германия автосалон за употребявани коли, които са доставени от оторизирани дилъри. Така всеки, който избира кола от Германия може да разчита на експертната и професионална оценка на търговеца като това по никакъв начин няма да оскъпи услугата по покупката  транспортиране на превозното средство до България. В автосалона на Капитол в Германия можете да намерите коли, които са с гарантирана история и сервизно обслужване. А за един купувач е важно да знае какви грижи са били полагани от предишните собственици на автомобила и в какво техническо състояние е в момента.  За да предложат най-бързото и отговарящо но изискванията на клиентите возило от Капитол работят само с най-добрите специалисти в автосалона в Германия. Така независимо, че не знаете немски и не ви се пътуват хиляди километри за да се убедите сами, че колата е това, което очаквате, то можете да поверите абсолютни всички подобни ангажименти на автосалона на Капитол в Германия. Колата, която сте избрали ще бъде щателно проверена и ще имате информация както за нейната техническа изправност така и за всички козметични недостатъци.

Казват, че покупката на кола втора ръка е компромис. Но а автосалона на Капитол в Германия е приоритет винаги да намира за своите клиенти от България такива превозни средства, които напълно да покриват най-важните критерии, дори те да бъдат свързани с конкретен цвят, вид на боята, екстри в купето и други. Варианти винаги имате, просто трябва да знаете към кого да се обърнете за да избегнете основни грешки при покупката на употребявана кола от автокъща. А търговците у нас основно наблягат на ниската цена, което респективно има отношение и към съмнителното качество и изправност на превозното средство. затова ние ви предлагаме една напълно ефективно решение – изберете си кола от автосалона на Капитол в Германия и така ще получите пълна гаранция, че превозното средство е почти като ново.