От какво обзавеждане имаме нужда в спалнята?

спалня

Всяко семейство държи на това домът му да бъде обзаведен с хубави и елегантни мебели. Интериорът, който ви заобикаля, оказва влияние върху вашето настроение и създава определен комфорт, затова бъдете внимателни при подобни покупки. Мебели ВЕНУС спално обзавеждане  е прекрасна възможност да декорирате красиво стаята, в която спите и си почива. Те осигуряват много повече удобства, защото изглеждат перфектно разположени заедно в помещението.

Какви мебели ще ни осигурят удобство в спалнята?

Всеки знае какво обзавеждане трябва да присъства в тази стая, но все пак модулите се различават съществено по своята функционалност. Преценете внимателно колко голямо легло ви е необходимо и дали искате да използвате пространството в неговата основа като ракла. Предлагат се модели с включен механизъм за повдигане на матрака. Гардеробът като основен елемент от интериора е включен във всички спални комплекти. Той може да бъде съвременен с плъзгащи врати или с класическите шарнирни. Важно е да поръчате достатъчно голяма мебел, която ще побере всичките ви дрехи. Спалните комплекти съдържат още симпатични нощни шкафчета, които също са изработени в един стил като леглото и гардероба.

Възможно е да изберете и качествен скрин, който много добре ще допълни останалите елементи. Ако решите да пазарувате обзавеждане от интернет в магазините, ще се възползвате от намаления и отстъпки. Това е шанс да се сдобиете с добре изработени и луксозни артикули на разумни цени. От магазин Венус ще ви помогнат в избора, чрез следния пример. Спален комплект Мармара – 160/200 см, МДФ, Бял гланц / Мрамор гланц:

мебелен комплект
  • спален комплект „Мармара“ се състои от легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има повдигащ амортисьорен механизъм за достъп до подматрачното пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • таблата е висока, омекотена и тапицирана с висококачествена бяла еко кожа;
  • гардеробът е с плъзгащи врати с огледало и бяла еко кожа;
  • по ваше желание може да добавите към комплекта скрин с три чекмеджета и вратичка;
  • всички врати имат механизъм за плавно затваряне.

Изключително луксозно и красиво изработени мебели, благодарение на които интериорът ще претърпи значителна трансформация. Получавате всичко наведнъж в спалния комплект и може да се настанят на момента.

Разумно ли е да инвестираме в мебели направени от MDF и ПДЧ?

В последните години все повече хора избират да инвестират в комплекти изработени от тези модерни плоскости. Те притежават повечето положителни характеристики на дървесината като имат и свои. Могат да бъдат изработени в най-различни цветове с различни декорации и гланцирано покритие. Поддържат се лесно, здрави са и най-важното на достъпни цени.