Какви са ключовите характеристики на съвременните шкафове за обувки?

Когато искате да освежите входното пространство в дома си, е добре да подмените мебелите с нови и по-практични. Тяхната роля се състои в това, да съхраняват връхните ви дрехи и обувки и да създават приятна атмосфера в коридора. За да изберете подходящ вариант, трябва да научите подробности за различните модели и да ги комбинирате с останалите вещи в помещението и с неговите размери. Добре дошли в организиран свят с шкафове за обувки от Мебели ВЕНУС. Моделите ще ви предложат много удобства и ще направят жилището ви по-приятно и комфортно.

Кое прави специални модерните шкафове за обувки?

Преди време тези артикули изглеждаха доста еднотипно и хората не им обръщаха особено внимание, когато оформяха интериора. В момента дизайнерите са се постарали да ви предложат богато разнообразие от красиви и добре изработени мебели. Ще намерите шкафове за обувки с различни размери, капацитет за съхранение и дизайн.

Все по-популярни стават високите модели с повече рафтове и практични вратички. Те са подходящи за малкото пространство, защото оползотворяват правилно височината на помещението и са достатъчно удобни. Може да поръчате шкаф за обувки с място за сядане тапициран с удобни меки възглавници. Има и класически модели, притежаващи отворена зона, в която да поставите ежедневните си аксесоари. Повечето се изработват от модерни материали, които имат красив гланциран завършек. Така артикулът винаги изглежда като нов и се почиства много лесно. Ако изберете мебел в бяло гланц, светлината ще се отразява в повърхността много естетично и ще създава усещане за повече простор. От Венус ще ви запознаят с – Шкаф за обувки Вектра 3 – Венге амбър:

  • „Вектра 3“ е подходящо допълнение за Вашия коридор или антре;
  • изработва се само по поръчка, в модерни цветове Тъмен/Пясъчен дъб, Венге амбър и Дъб сонома;
  • шкафът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки.

Практична мебел, чрез която домът ви ще стане по-подреден и красив. Специалният начин по който се отварят вратичките е измислен именно за съхранение на подобни модни аксесоари.

Къде ще намерим най-новите и функционални модели?

Ако искате да се сдобиете с качествена мебел, в момента е най-добре да поръчате от онлайн магазините. За разлика от класическите търговски обекти в интернет може да разгледате много повече модели на едно място. Това е така, защото търговецът ви предлага артикули от различни производители и така можете много по-бързо и лесно да оформите интериора, към който се стремите. Цените са много по достъпни и редовно могат да бъдат намерени промоции. Те са шанс срещу скромна инвестиция да получите качествен шкаф.