Важно ли е какъв модел холна маса ще поставим в дома си

холна маса

Обзавеждането на дневната вълнува много от семействата, тъй като това е най-основната стая в жилището. В нея се прекарва значителна част от свободното време, канят се гости, гледа се телевизия и поради тези причини е важно интериорът да бъде достатъчно удобен и красив. Нашата задача е да изберем мебели, които се съчетават визуално и изглеждат като комплект. Мебели ВЕНУС Каталог 2022 / холни маси са най-търсени, защото изработката им е качествена, а дизайнът съвременен и стилен. Много от клиентите предпочитат именно този вид обзавеждане, като се стараят да подхожда на жилището им.

Кои са най-популярните модели холни маси

Разнообразието в този сектор е много голямо и сами ще се уверите в това, след като разгледате каталога 2022. За всеки вкус и предпочитания има модели. Важно е да споменем стандартните с правоъгълен плот и допълнителен под него, които са практични и предпочитани от потребителите. Върху такава холна маса могат да се слагат повече неща, да се сервира храна без проблем.

Също така интересни са помощните модели, защото са много практични и мобилни. Мога да бъдат местени във всяка точка на стаята или в друго помещение при нужда. Размерът на отделните части е различен, за да се подреждат една под друга щом не се използват.

В каталог 2022 ще намерите и артикули със стъклен плот и основа от МДФ. Чудесен избор, ако стаята е малка и искате да внесете повече светлина. Венус са приготвили подробности за следния модел. Комплект холна маса с 3 бр. Помощни Mars – урарту/крем/орех:

комплект холни маси
  • комплект „Mars“ съдържа една холна маса с интересен дизайн;
  • три броя кръгли помощни маси;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плотове от МДФ.

Качествено изпълнен модел с изключителна функционалност. Изглежда модерно и може да се използва поотделно или в комплект.

Холна маса с каква форма на плота да изберем

Едно от най-важните решения е какъв да бъде плотът на артикула. Тъй като има голямо разнообразие в търговската мрежа, решението е лично, но е свързано с това с колко свободно пространство разполагаме и какъв е видът на меката мебел. Когато се преминава през стаята не бива нищо да застава на пътя ни и да пречи. Ето защо размерът на този вид мебел не трябва да е прекалено голям. Пред ъглов диван може да поставим както кръгла, така и правоъгълна в зависимост от личното си решение. Просто трябва да се съобразим с размера на дивана и да вземем балансиран модел.