За предпочитане ли са мобилните групи за смяна на гуми

мобилен сервиз

Ако и за вас основната грижа при пътуване е безопасността със сигурност няма да пренебрегнете състоянието на гумите на автомобила си. Затова сигурно имате предпочитан сервиз, в който извършвате подмяната на сезонните както и разчитате на екипа за евентуално отстраняване на повреди, като лепене или изправяне на джанти, балансиране и други. Знаете ли, че вече не е необходимо да се редите по опашки и да губите време. Много по-удобно и приемливо е да използвате услугите на мобилна група за смяна на гуми. Какво е новото и защо този тип решение е наистина много добро за забързания живот, който водите предстои да разкрием в днешната публикация.

Експедитивност и професионализъм

Навярно предпочитате да пазарувате онлайн. Склонни сте да поръчате храна до дома си, а не да посещавате ресторант? Много често хората избират дори професионални консултации от експерти изцяло дистанционно и не се изисква тяхното физическо присъствие в даден офис. Провокирани от тази практика, а именно да се осигурят наистина възможно най-добри удобства, от които клиента да се възползва по-креативните и гъвкави по отношение на обслужване сервизи са склонни да осигурят посещение на място.

За много потребители това е изключителна алтернатива, от която с основание избират да се възползват. Приоритетите, които се наблюдават тук са:

 • Контрол върху времето. Избягвате ангажимента да посетите даден сервиз, да се наредите на опашка и след като бъдат обслужени колите преди вас да могат специалистите да обърнат внимание на гумите на вашия автомобил. А навярно тази загуба на време ви коства твърде много пари, което е сериозен аргумент да помислите върху идеята за мобилна услуга;
 • Без излишни нерви. По-емоционалните и нетърпеливи шофьори могат да влязат в спорове. Те бързат и си измисля куп причини за да ви прередят. Определено това може да бъде проява на вид агресия, която не си заслужава да понесете. Затова сега си ги спестете, защото мобилните групи ще се ангажират само с ремонта и смяната на гумите на вашия автомобил;
 • Спестявате пари. Въпреки, че на пръв поглед цената, която ще платите е с около 10 % от обичайната във физическите сервизи то това, което можете да приложите като стратегия е да спестите време, усилия и допълнителни разходи, което реално ще превърне услугата за мобилен монтаж и смяна на гуми на място в супер изгодна.

Помислете и изберете възможно най-разумния вариант. Оценете преимуществата и недостатъците за да можете да се възползвате от професионален и висококачествено извършен ремонт.

Защо да се доверите на мобилните екипи за смяна на гуми на място

Човек не знае в каква ситуация ще бъде поставен и на какво ще бъде подложен по време на използване на превозното средство. Именно поради това е от решаващо значение да помислите върху идеята за използване на услугите от мобилни екипи, които могат да реагират светкавично и да ви осигурят най-добрата и качествена смяна на гумите, която да включва всички придружаващи екстри като:

 • Посещение на адреса, на който сте аварирали независимо дали се намира в или извън населено място;
 • Адекватна реакция по отношение на проблема и вземане на решение за професионално отстраняване на повредата;
 • Конкурентна цена, съобразена с типа на извършената дейност.

Мобилните групи са много добре подготвени за такива ситуации. На практика в сервиза на колела те разполагат с необходимото за да бъде извършен най-качествен ремонт, позволяващ ви да си осигурите надеждност и безопасно шофиране. Спестявайки си грижи, усилия и време вие сте реални победители. Ангажимента на екипа е да ви предостави отлични условия, от които можете да се възползвате с едно телефонно обаждане, независимо от това къде се намирате.

Да сравним офертите

смяна на гуми

Определено това, което ще ви направи впечатление са напълно достъпните цени, които се предлагат от групите за мобилни ремонти. Те са следните съобразно спецификата и големината на гумите:

 • 13″, 14″, 15″ – 15.00 лева;
 • 16″ – 17.50 лева;
 • 17″ – 20.00 лева;
 • 18″ – 22.50 лв.;
 • 19″ – 25.00 лв.
 • 20″ – 27.50 лв.;
 • 21″ – 30.00 лева.

За ремонт гума на джип SUV цената е 70лв. за същата услуга, но отнасяща се за бусове офертата е абсолютно идентична. Както можете да се уверите и останалите ценови тарифи от сайта на Gumicon.BG абсолютно си струва да помислите за наемането на специалисти, които да ви посетят на място вместо да губите време и излишни усилия.