Каква е причината да изберем холов ъгъл

ъглов диван

Обзавеждането трябва да ни носи много удобство и да радва с естетическата си стойност. Щом се налага да избираме нова мебелировка за хола, винаги започваме от решението, каква мека мебел да поставим. Има обаче артикули много по-комфортни от класическите и поради тази причина са толкова предпочитани. Разгледайте продуктовия каталог на онлайн магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли и научете повече за актуалните модели, които ще ви донесат уют и комфорт в ежедневието. Съчетайте дивана с останалото обзавеждане в стаята и се насладете на домашната обстановка, която заслужавате.

Защо ъгловият диван е предпочитан от всички

От известно време голяма част от клиентите предпочитат да купуват холни ъгли, които се отличават с това, че са много по-удобни и предлагат редица възможности. Най-важното им преимущество пред останалите дивани е наличието на комфортна лежанка. Тя дава възможност да се излегнете спокойно и да си почивате активно в хола пред телевизора. Освен това характерната форма на дивана позволява на него да сядат повече хора и те да се чувстват максимално удобно. Моделите обикновено притежават механизъм за разтягане, което ги превръща бързо в комфортна спалня. В днешните по-малки апартаменти това е винаги от полза. Днес онлайн магазин Venus.bg ви предлага да се запознаете с характеристиките на един от най-добрите варианти. Ъгъл Троя – с функция сън и 2 бр. Ракли:

холен ъгъл
  • „Троя“ е стилен ъглов диван, подходящ избор за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • Той разполага с функция сън, която чрез издърпваща седалка и падаща облегалка го трансформира в удобно легло;
  • Има две ракли за багаж;
  • Към модела са включени осем възглавници за облягане и четири декоративни възглавници, с пълнеж от млян дунапрен;
  • За изработката на седалищната част е използван дунапрен, краката са метални.

Перфектен ъглов модел благодарение на който ще се чувствате добре настанени в хола си и ще прекарвате спокойно своята почивка.

Изберете тапицерията разумно

Винаги клиента има възможност да избира дамаска с която да бъде направен избраният от него холов ъгъл. Хубаво е да прецените как ще използвате артикула и каква ще бъде натовареността, която ще понесе той. Имате възможност да избирате между различни видове еко-кожи с много добра здравина, текстилна дамаска в различни цветове и текстури. Всяка една от тези тапицерии създава уникално и различно усещане в помещението и на допир са доста разнообразни. В случай, че имате домашни любимци или малко дете по-добре помислете за тапицерия, която се почиства лесно и безпроблемно. Тази качествена мебел ще създаде перфектна визия на любимата ви стая и ще се наслаждавате дълги години на уют и удобство.